Disclaimer

Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vitalio Voedingssupplementen.

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische zaken en gezondheidsklachten, producten en behandeling, dient alleen voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie en dient dus niet als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. Vitalio Voedingssupplementen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zowel indirecte als directe schade die kan ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Door de bezoeker van de site, noch door derden, kan nooit enig recht of enige aanspraak aan dit bezoek en/of de op de website gepresenteerde informatie ontleend worden.

Vitalio Voedingssupplementen wijst alle mogelijke garanties af in verband met informatie die op deze website wordt verstrekt en aanvaardt evenmin verantwoordelijkheid voor beslissingen, welke op basis van deze informatie door de bezoeker van onze website en/of derden wordt genomen.

Voordat u met het gebruik van de voedingssupplementen van Vitalio Voedingssupplementen begint, adviseren wij u dit vooraf met uw arts of specialist te overleggen. Dit geldt met name wanneer u reeds medicijnen gebruikt en/of onder medische behandeling bent.

Ondanks de zuiverheid van een supplement kan er sprake zijn van optredende neveneffecten. Ieder persoon is immers uniek. Zoals veel mensen bepaalde voeding niet goed verdragen door intolerantie of allergie, zo kan ook een voedingssupplement door sommigen slecht verdragen worden. Vitalio Voedingssupplementen stelt daarom uitdrukkelijk dat het gebruik van voedingssupplementen voor eigen risico is.

Voordat u via deze site gekochte producten gebruikt, dient u eerst de informatie op de verpakking aandachtig door te lezen. Aanbevolen doseringen niet overschrijden tenzij anders voorgeschreven door uw arts of specialist.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.