Over ons

Vitalio is al jaren leverancier van uitstekende en voordelige voedingssupplementen. Omdat ondersteuning van een goede gezondheid voor iedereen mogelijk moet zijn, houden wij de prijs van onze producten zo voordelig mogelijk. Hierbij letten wij wel op de werkzaamheid en kwaliteit van onze supplementen zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren. Goede service, snelle levering en het geven van betrouwbare informatie hebben wij hoog in het vaandel staan!

Uw bestelling(en) passen eenvoudig door de brievenbus

Wij geven u graag persoonlijk en gedegen advies

Wij werken met zoveel mogelijk vegetarische producten

Bedrijfsgegevens

Vitalio Voedingssupplementen BV

BTW Nummer
NL856638298B01

KvK
66631092

BTW Nummer
NL856638298B01

Direct contact met ons

Voedingssupplementen

In voedingssupplementen zitten vitamines, mineralen, aminozuren of kruiden. Deze hebben dezelfde werking als de vitamines en mineralen die van nature in ons eten en drinken zitten.

Wel neemt het lichaam de voedingsstoffen uit supplementen gemakkelijker op dan uit eten doordat ze geconcentreerder ingenomen worden.

Voedingssupplementen zijn een goede aanvulling op een gezonde levensstijl. Het is uiteraard belangrijk gezond en gevarieerd te eten maar helaas krijgen we dan niet altijd voldoende vitamines en mineralen binnen. Ook bepaalde groepen mensen zoals ouderen, veganisten en vegetariërs hebben vaak iets extra’s nodig.

Zo natuurlijk mogelijk

Ethisch verantwoord

Hoogste kwaliteit

Een aanvulling op een gezonde levensstijl

In bepaalde periodes in het leven zoals de overgang en zwangerschap kan men gebaat zijn bij een juiste aanvulling met supplementen en ook bij chronische of acute verstoringen in het lichaam zijn zij een welkome aanvulling. Een voedingssupplement kan in zware periodes zowel lichamelijk als geestelijk ondersteuning bieden en voor een goede gezondheid en vitaliteit zorgen.

Voor elk doeleind

Wij hechten grote waarde aan de puurheid en werkzaamheid van onze producten. Daarom leveren wij alleen voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn geproduceerd uit natuurlijke en lichaamseigen stoffen waardoor het een snelle en optimale werking heeft. Onze capsules zijn vegetarisch en met uitzondering van onze omega-3 capsules, zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs.

Wij staan garant voor kwaliteit

Vitalio streeft ernaar de meest effectieve en zuivere voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan te bieden in de meest geschikte hoeveelheden. Om dit te bereiken selecteren wij de grondstoffen en leveranciers die aan onze hoge normen voldoen.

Zo natuurlijk mogelijk

Verantwoorde ADH

Ontwikkeld door specialisten